Відео

У Росії через 17 років розкрили вбивство Круга – легенди «блатного шансону» (відео)

У Росії через 17 років розкрили вбивство Круга – легенди «блатного шансону» (відео)

Кілер зізнався у вбивстві Круга у 2002 році.

Найманий убивця Олександр Агєєв, який відбуває довічний термін в одній із тюрем РФ, написав щиросердне зізнання у вбивстві шансоньє Михайла Круга, автора «блатних» хітів «Золоті куполи» та «Володимирський централ», пише «Фокус».

Напередодні ув’язнений кілер брав участь у слідчому експерименті в будинку співака в Твері. За даними росЗМІ, «наводку» на Агєєва дав один з лідерів банди «Тверські вовки» Олександр Осипов, який також відбуває довічне і вбив іншого члена «Вовків» Дмитра Веселова (у кримінальних колах мав кличку «Весел»). Агєєв підтвердив слова Осипова і зізнався в письмовій формі.

Обидва засуджених також зустрілися на очній ставці в Твері. Перед цим обох допитали слідчі й оперативники карного розшуку.

Олександр Агєєв

Нагадаємо, Михайло Круг, автор і виконавець пісні «Володимирський централ», був застрелений у ніч на 1 липня 2002 року. Про проведення в будинку Круга слідчого експерименту стало відомо 6 серпня. 7 серпня було назване ім’я ймовірного вбивці автора «блатних» пісень.

Відзначимо, за іронією долі покійний Михайло Воробйов (творчий псевдонім Михайло Круг) ніколи не сидів у в’язниці, хоч переважно тематика його творчості – тюремна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд
В тему