Відео

Оля Полякова образилася на фанатів: «Пашу, як довбаний кінь» (відео)

Оля Полякова образилася на фанатів: «Пашу, як довбаний кінь» (відео)

Відома українська співачка Оля Полякова емоційно відреагувала на звинувачення з боку шанувальників.

Про це повідомляє ТСН.

В Instagram-акаунті Полякова запостила відео, на якому її молодша дочка Аліса катається на гіроскутері.  Одні шанувальники залишилися у захваті від ролика, а були й такі, які звинуватили співачку у марнотратстві.

У відповідь на критику зірка записала відео, у якому заявила, щоб підписники перестали рахувати її гроші й почали заробляти свої.

«Я опублікувала відео – екранізацію майбутнього з гіроскутером і з моєю Аліскою. І, знаєте, дивуюся коментарям. Люди пишуть про те, що я зажерлася і все таке. Друзі, щоб жерти свій хліб, я даю 250-260 концертів в рік. Я працюю практично щодня. Я не вилажу з автомобілів і аеропортів, я не бачу дітей, я працюю 24 години на добу. Я утримую величезний колектив, я плачу величезні зарплати, я плачу великі податки. Щоб заробляти свої гроші, я пашу як довбаний, гужовий кінь. І ви б у моєму режимі не витримали б і місяця. Це абсолютно точно! Тому що якби ви витримали працювати так, як я, то ви б і жили як я. Розумієте? Припиніть рахувати чужі гроші, починайте заробляти свої», - емоційно висловилася співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбиває чужих чоловіків: Леді Гагу застукали з новим бойфрендом (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ
В тему