Відео

Моторошна трагедія: діти згоріли живцем, бо були замкнені (відео)

Моторошна трагедія: діти згоріли живцем, бо були замкнені (відео)

Двоє дітей загинули під час пожежі на Київщині. Мати замкнула їх у кімнаті, а сама пішла в магазин.

Про це повідомляє ТСН.

2-річний Назар та 4-річний Данило спочатку вчаділи, а потім згоріли. На місці, де їх знайшли, нині оберемок квітів. Коли в кімнаті почало палахкотіти, вони опинилися в пастці – двері були замкнені.

Згорьована мати не відходить від двох домовин. Напередодні вона залишила синів удома, сама вийшла у справах, у сусідній кімнаті залишився дідусь-інвалід. Поки він відімкнув двері до дітей – усе вже палало, як смолоскип. Чоловік ледве зумів дістатися подвір’я, щоб покликати на допомогу.

Рятувальники кажуть, що часу на порятунок у цьому випадку було дуже мало: «Оздоблення кімнати саме дуже горюче, і тому ця кімната спалахнула дуже швидко».

Аби приборкати полум’я, пожежникам знадобилась майже година. Вціліли лише частина обпаленої кухні й прибудова. Сільський голова обіцяє надати родині прихисток: «У нас у селі старенька людина померла, сільська рада її ховала, і я прийняв рішення поки тимчасово наділити їм це житло».

Як невістка залишила дітей без нагляду – свекрусі невтямки. Мати з синами оселилась у її будинку лише кілька місяців тому – до цього жила в сусідньому селі, син після одруження забрав її до батьківської хати.Для пані Галини хлопчики були, як рідні онуки.

«Що дітки померли, я не знала. Вони мені не говорили одразу, а вже потім сказали, шо нема діток. Це не мої дітки, але я до них звикла дуже, вони мене називали бабусею», - каже вона.

Що стало причиною займання – нині встановлює слідство. За попередньою інформацією, це могло бути закорочення, бо діти дивились телевізор і в кімнаті заряджався мобільний телефон. Або ж необережне поводження з вогнем – припускають, що могли бавитись сірниками. Як би там не було, рятувальники закликають батьків не залишати дітей без нагляду, адже лише на Київщині з початку року вогонь забрав уже сімох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині чоловік підпалив себе після сварки з дружиною

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП
В тему