Відео

Заселфитися і погладити: біля Львова подружжя відкрило дім єнотів (відео)

Заселфитися і погладити: біля Львова подружжя відкрило дім єнотів (відео)

Подружжя купило 5 єнотів, а нещодавно ще народилось троє пухнастиків.

Погодувати, побавитися, зробити селфі й навіть зняти стрес тепер можна на околиці Львова. Щоби потрапити туди, люди записуються в чергу і платять 120 гривень за годину. Господарі екзотичних тварин таке захоплення єнотами пояснюють просто – спілкування з пухнатиками заряджає людей позитивом і радістю, йдеться в ТСН.19.30.

Лялька, Мишка, Лисичка, Сірко і Степашка. Купити одразу п’ятьох єнотів на всі гроші, подаровані на весілля, було справжньою авантюрою, розповідає подружжя. Поки тварини були малі, тримали їх у домі, коли стало тісно - побудували на подвір’ї вольєр. «Це вже банда єнотів, які живуть своїм життям і ти в них як обслуговуючий персонал, прийшов дав їсти, помив за ними, там трохи побавив їх», – каже Андрій.

Вони наче діти – розповідає власниця єнотів – потребують багато любові, уваги, а ще – терпіння. «Він всюди сує ручки, він відкриває шухлядки, може відкрити краник будь-який. В нього інтелект від п’ятирічної до восьмирічної дитини», – додає Руслана.

Про свою любов до єнотів і радість від спілкування з ними подружжя написало в соцмережі й одразу до них у гості почали напрошуватися спочатку знайомі, а потім і геть чужі люди. «Вони примушують забути, що, наприклад, в тебе є якісь там проблеми чи якісь негаразди, просто ходиш і радієш від того, що вони ходять і крадуть в тебе корм», - каже Вікторія, яка про дім єнотів дізналася від сестри. Прийшла за емоціями та селфі. Навіть кілька подряпин на руці не зіпсували позитивних вражень

Попри те, що єноти дуже милі і грайливі, не варто забувати, що вони хижаки, біля них не можна галасувати, робити різких рухів. А ще варто сюди заходити з сумочкою, бо єнот, наче злодій, може вкрасти гаманець.

Утримувати єнота доволі затратно, зізнаються господарі. Щоби прогодувати одного, на місяць іде півтори тисячі гривень. Їдять вони небагато, але їжа має бути дуже різноманітна.

Півтора місяця тому в єнотів народилося троє малят. Залишати їх у себе чи продавати, подружжя ще не вирішило. А от популярність своїх єнотів пояснюють просто, вони діють як антидепресанти.

Пані Наталя – психологиня. Вона на собі перевірила антидепресивну силу єнотів. Каже, радість від спілкування з пухнастиками була дуже короткою, а далі тварин стало просто шкода. «Я бачила, що наш час закінчується, приходить наступна група, і я розуміла що це просто такий конвеєр», – каже жінка.

Вилікувати депресію єноти не зможуть – певна психологиня. Проте, якщо спілкування зі смугастими в когось викликає бодай усмішку, то чом би й ні, аби це не нашкодило тваринам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів
В тему

Останні матеріали