Відео

Японці показали олімпійські медалі із поламаних гаджетів (відео)

Японці показали олімпійські медалі із поламаних гаджетів (відео)

Організатори Олімпійських ігор 2020 року, які пройдуть в Японії, урочисто представили комплекти медалей для переможців та призерів змагань.

Про це повідомляє Главное.

Дизайн розробив Дзюн’іті Каванісі. На медалях зображена емблема Олімпіади в Токіо з традиційним японським візерунком «ітімацу» з розташованих в шаховому порядку чотирикутників, по колу її обрамляють ламані лінії.

На зворотному боці - грецька богиня перемоги Ніка на тлі стадіону «Панатінаїкос», де в 1896 році відбулися перші в сучасній історії Олімпійські ігри.

Всі олімпійські нагороди будуть виготовлені з вторсировини - перероблених електронних пристроїв. Для реалізації цієї задумки в Японії ще два роки тому організували спеціальні пункти, куди місцеві жителі приносили свої зламані смартфони, планшети і комп’ютери. Всього вдалося зібрати 79 тисяч тонн різних приладів.

Чергові літні Олімпійські ігри стартують в Токіо 24 липня 2020 року і триватимуть до 9 серпня. Очікується, що на змагання приїдуть понад 11 тисяч спортсменів з 206 країн. Всі вони будуть боротися за 339 комплектів медалей, які розіграють в 33 видах спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аномальна спека в Європі б’є температурні рекорди

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, суспільство, цікаво знати, японія, олімпіада-2020, Курйози
В тему