Відео

Могилевська з’їла лимон із кожурою і не поморщилася (відео)

Могилевська з’їла лимон із кожурою і не поморщилася (відео)

Українська співачка Наталія Могилевська опублікувала в своєму Instagram нове відео на честь першого мільйона підписників.

Про це пише Clutch.

Українська співачка Наталія Могилевська веде активне життя в соціальних мережах. На сторінку артистки в Instagram підписаний майже мільйон користувачів. У своєму профілі Наталія ділиться з передплатниками фотографіями зі свого звичайного життя, пише про політику і події в країні. Часом співачка через соцмережі виявляється епіцентром скандальних подій. Проте, фанати залишаються відданими творчості Наталії, не дивлячись ні на що.

Могилевська відсвяткувала перший мільйон фоловерів на своєму акаунті в Instagram. В честь цього артистка вирішила символічно з'їсти лимон (мільйон - лимон - ред.). На відео, яке з'явилося у неї на сторінці, Наталія Могилевська в жовтому поролоновому костюмі поїдає кислий плід прямо зі шкіркою.

«Нас сьогодні мільйон і я хочу подякувати Вам! Подякувати за вашу любов, за ці роки підтримки, за те що нам з вами цікаво разом, за те що так багато щасливих моментів, які пов'язані саме з вами!» - написала під відео Наталія Могилевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві з’явилося пиво «Уляна» із зображенням Супрун (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, Курйози
В тему