Відео

Рідні хлопця, знайденого повішеним в елітній висотці в Києві, шукають правди в Президента (відео)

Рідні хлопця, знайденого повішеним в елітній висотці в Києві, шукають правди в Президента (відео)

«По приколу вбила золота молодь», – висувають власну страшну версію інтернет-користувачі. І небажання поліції докопуватися до суті її підкріплює.

Родичі 20-річного Вадима Онищенка, після музичного фестивалю Atlas Weekend знайденого повішеним в елітному будинку в урядовому кварталі Києва, не вірять у версію поліції про суїцид юнака. На впізнанні тіла вони побачили нехарактерні ушкодження, які вказують на вбивство. Хлопець був увесь зелений та в саднах, на одязі кров, навколо шиї – власна куртка, примотана до перил.

Рідні і друзі, шукаючи важелів впливу на правоохоронні органи, які демонструють явне небажання продовжувати розслідування, навіть звернулися у соціальних мережах до президента Володимира Зеленського. 

Тим часом популярний серед жителів столиці facebook-паблік «Київ. ДТП.юа» опублікував останнє прижиттєве відео із хлопцем, надіслане анонімом. 

«Онищенка Вадима, який зник 11 липня, ховали в закритій труні. Незважаючи на те, що заява була написана 11 липня, поліція взялася за пошуки тільки 15 липня і знайшли його понівечене тіло того ж вечора в елітному будинку на Інститутській, 18а, де всюди стоять камери спостереження. Тіло було буро-зеленого кольору, все в саднах, очі вирячені, голова місцями в залисинах, темно-русяве волосся стало дуже світлим, ніби вигоріло на сонці. Вадима знайшли прив'язаним за шию до поручнів його ж бордовою курткою в положенні сидячи. Одяг увесь вимащений брудом і кров'ю, але паспорт і гаманець ідеально чисті.

Коли повідомили батьків? Їх навіть не повідомляли, батьки 16 липня дізналися про це, коли в черговий раз обдзвонювали морги і лікарні.

У морг їх не пускали довгий час, провели на впізнання тільки ввечері 16.07, і тільки з дитячої травми голови вони змогли підтвердити особу свого 20-річного сина!

Зате вже із самого ранку 16.07 в усіх новинах було написано, що хлопець, який зник 11.07, скоїв суїцид. Батьки навіть не були на місці злочину, власне як і слідчий, який халатно відправив туди двох своїх підлеглих, у морг він теж не з'явився.

Ніхто не дає родині відповіді ні на які питання.

Свідок, який надіслав це відео, не виходить на зв'язок з моменту виклику на допит.
Це відео знято о 18:19 11 липня, де видно Вадима (в бордовій куртці) і компанію, з якою він був, де кожна людина зараз є підозрюваним і особи яких досі ніхто не знає», – таким дописом супроводжується фото.

У свою чергу користувачі у коментарях пишуть, що будинок, де виявили труп повішеника, далеко не простий і туди не пускають сторонніх. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП
В тему