Відео

Висів на одній руці на шнурку: історія падіння немовляти з вікна луцької багатоповерхівки (відео)

Висів на одній руці на шнурку: історія падіння немовляти з вікна луцької багатоповерхівки (відео)

Стан дитини, яка випала з багатоповерхівки у Луцьку, покращився.

Дитину перевели з реанімації у стаціонар, – розповів у коментарі Суспільному завідувач гнійного хірургічного відділення обласної дитячої лікарні Валентин Мартинюк.

У будинку на Ніла Хасевича, 6 погнутий металевий профіль на третьому поверсі, об який зачепилося немовля, нагадує про подію, каже мама хлопчика Юлія Рогак. Її сина випав з вікна квартири у суботу близько 17-ї години.

Юлія Рогак, мама немовляти, яке випало з вікна: « Жінка, яка знизу кормила котів розповідає, що побачила дитину, яка висить на одній руці на шнурку, почала кричати, чоловіки почули, підбігли, один став на дашок, інший ліг і вони таким чином його зловили. Розповідали, що як тільки лягли, то він впав на нас».

Юлія Рогак розповіла: вона мила посуд, 11-місячний Дем’ян грався поряд. Зі слів жінки, вона відвернулася на мить, як малий опинився за вікном.

Юлія Рогак, мама немовляти розповідає: «Дитина гралася біля мене на ковбику іграшками, відвернулася на хвилину, домила останню тарілку, і дивлюся, що дитини немає. Почала гукати, стою в шоці, чую люди знизу гукають, було страшно заглядати. Дивлюся, він був на руках двох чоловіків».

Завідувач гнійного хірургічного дитячого відділення Валентин Мартинюк розповів: у дитини був шоковий стан, забій органів грудної клітки і черевної порожнини, множинні садна голови, обличчя, тулуба. Медик каже: на даний час стан дитини наближений до задовільного.

Лікар додає: «Я так мамі тоді сказав, що поряд був ангел охоронець, який з 5 поверху зніс його на руках, а руками його були прохожі, які правильно зреагували і врятували дитину».

Сусідка родини Валентина, прізвища не назвала, розповіла: дитина завжди була доглянутою: «Благополучна сім’я, хороша мама, доглядає завжди за ним».

Поліцейські проводять слідчі дії за статтею щодо злісного невиконання батьківських обов’язків.

Інна Остапович, начальниця сектору ювенальної превенції ГУНП коментує: «Дитина випала з 4-го поверху. Зараз, в рамках кримінального провадження, проводиться розслідування. Порушено кримінальне провадження щодо невиконання батьківських обов’язків Санкція статті від 2 до 5 років обмеження волі».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП
В тему

Останні матеріали