Відео

13-річну зниклу дівчинку знайшли зґвалтованою і вбитою (відео)

13-річну зниклу дівчинку знайшли зґвалтованою і вбитою (відео)

У Дніпропетровській області поліцейські затримали хлопця, якого підозрюють у зґвалтуванні та вбивстві неповнолітньої дівчинки.

Як повідомив заступник начальника Національної поліції В'ячеслав Аброськін, підозрюваний – молодий чоловік 1995 року народження, вже має дві судимості. Під час слідчих дій затриманий показав місце, де він зґвалтував і вбив дівчинку 2005 року народження, пишуть Новини Дніпра.

Там же поліцейські знайшли труп дитини. Дівчинка вважалася зниклою і перебувала в розшуку ще з 29 червня. В обласному управлінні Національної поліції уточнили, що дівчинка – 13-річна мешканка села Миролюбівки П'ятихатського району Інна Дубик, пішла з дому 23 червня. Однак мати повідомила про її зникнення тільки 29 числа, тому що не відразу помітила зникнення дитини через пияцтво.

Правоохоронці та волонтери почали пошуки дівчинки.

В ході пошуків співробітники карного розшуку вийшли на 24-річного хлопця, який зізнався у вбивстві дівчинки і показав, де сховав тіло. Труп дитини зі слідами насильницької смерті знайшли ввечері 5 липня в лісосмузі поблизу Миролюбівки. За даними судмедекспертів, смерть настала близько двох тижнів тому. Підозрюваному загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Читайте також:

З початку року вбили 50 дітей: нардепів просять посилити відповідальність за педофілію

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, НП
В тему