Відео

Із власницею півня судяться через ранкове «кукуріку» (відео)

Із власницею півня судяться через ранкове «кукуріку» (відео)

Співи півня Моріса у Франції стали причиною юридичного позову до власниці птаха. Через його кукурікання сусідам урвався терпець.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Півень Моріс прокидається щодня близько шостої ранку і будить інших. Він став одним з найвідоміших півнів Франції саме через свої співи. Бо ті настільки заважають сусідам, що вони звернулися до суду, аби змусити птаха замовкнути.

Співи когута заважають сімейній парі, яка час від часу приїздить до туристичного Олерона, аби відпочити у сільській місцевості. Від їхньої спальні до курника лише три метри, тож Моріс будить їх щоранку. Адвокат позивачів каже, що власниця когута навіть не намагалася залагодити ситуацію.

«Мої клієнти не мають проблем зі співами півня, вони просто хочуть спОкою і можливості поспати. Птаха можна ізолювати, закрити йому очі, помістити у темряву, аби він не співав», - пояснює він.

Однак Моріс несподівано заручився підтримкою незнайомців: на захист півня стали десятки тисяч людей, тож суперечка через півня набула чималого розголосу.

У Франції півнів вважають символом країни, а найбільше справою обурені сільські мешканці, які вважають спів когута невід'ємною частиною життя поза містом. На захист Моріса навіть створили цілу петицію, під якої підписалися 155 тисяч людей. А найактивніші прийшли ще й під суд. Очікується, що свій вердикт суддя оголосить на початку вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина сплутала бретельку  купальника з трусами і ославилася на весь Інтернет (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Курйози
В тему