Відео

Мосійчук заявив, що його дискредитують дівчатками «політичні педофіли» (відео)

Мосійчук заявив, що його дискредитують дівчатками «політичні педофіли» (відео)

Народний депутат Ігор Мосійчук, колишній соратник Ляшка по Радикальній партії, заявив, що не наймав для своєї підтримки перед дочасними виборами неповнолітніх дівчаток, які танцювали в центрі міста Обухова на Київщині.  

Раніше Інтернетом почало ширитися відео, на якому малолітні дівчата танцюють у стилі черлідерок у центрі міста, нібито агітуючи за кандидата по 94-му округу Мосійчука, яке викликало осуд коментувальників.

Мосійчук офіційно спростував таку інформацію і заявив, що це була спроба з боку «політичних педофілів» його дискредитувати перед виборами.

«Цих милих юних дівчат найняли погані дорослі дяді для моєї дискредитації. Поки я добивався дотримання Закону на засіданні ОВК #94округ, ця, частково неповнолітня, імпровізована група підтримки скандувала на вулиці під вікнами. Лишень подивіться: ну, хіба можна на них сердитись? А от на тих, хто використовує дітей у своїх чорних політичних технологіях, я якраз дуже сердитий. Чекайте на відповідь. І ні, на таке дно я не впаду. У мене краща фантазія ) скоро побачите, панове політичні педофіли», – паписав у соцмережі Мосійчук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему