Відео

Дивний злочин: у Києві орудує ґвалтівник із фотоапаратом (відео)

Дивний злочин: у Києві орудує ґвалтівник із фотоапаратом (відео)

У столиці на вулиці Сальського невідомий чоловік спробував зґвалтувати дівчину в її власній квартирі.

Про це повідомила прес-офіцер Шевченківського управління столичної поліції Анна Зубрева, пишуть «Факти».

«У поліцію звернулася дівчина, яка розповіла, що на неї напав ґвалтівник. Це було 2 липня, приблизно о 16:00, за адресою: вулиця Сальського, 11, – розповіла Зубрева. – Дівчина поверталася додому. Вона не помітила, що слідом за нею в під’їзд зайшов невідомий чоловік. Коли дівчина увійшла в свою квартиру, зловмисник увірвався слідом за нею».

За словами потерпілої, невідомий повалив її на ліжко і спробував зірвати одяг, побив. Потім у якийсь момент він почав фотографувати свою жертву. Дівчина була в квартирі одна. Невідомо, чим би все могло закінчитися, якби щось не злякало ґвалтівника, який несподівано в поспіху покинув квартиру.

Невідомого зафіксували камери спостереження, коли він заходив у під’їзд і коли йшов. На відеоролику можна побачити, що чоловік виходить з під’їзду абсолютно спокійно, не прискорюючи крок.

Поліція оголосила зловмисника в розшук. Його прикмети: зріст 180’185 сантиметрів, близько 30 років, волосся русяве, коротке, обличчя худе із западинами на щоках, худорлявої статури, був одягнений у сині шорти і чорну футболку.

У Мережі активно коментують цю подію.

«Зараз дуже багато ходить психічно хворих. Наприклад, учора бачила схожу людину, тільки в брюках, ходив у дворі Комарова, 28 і дуже голосно лаявся. Перелякав відвідувачів павільйону продуктів (між Героїв Севастополя, 19 та Комарова, 28)», – написала киянка Надія Плітчук.

«Знайдете, не здавайте його копам. Є інші методи боротьби із цією нечистю», – запропонував житель Києва Олександр Лепешина.

Цікаву версію причин інциденту висунув учасник однієї з груп у соціальних мережах Володимир Кияшко: «Це дуже схоже на замовний злочин. Зловмисник, судячи з усього, не збирався ґвалтувати дівчину. Звідки він міг знати, що в квартирі немає бультер’єра або двометрового чоловіка жертви? Він явно знав, що в квартирі нікого не буде. Його мета була – не насильство, а фотографія дівчини в розірваному одязі, що безпорадно лежить на ліжку, можливо, щоб показати потім доказ скоєного злочину замовнику. Дівчину, мабуть, мали або насправді показово зґвалтувати (чого зловмисник робити не став), або просто налякати».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство
В тему