Відео

Модний урок: брутальний татко відучив доньку від коротких шортів і насмішив Мережу (відео)

Модний урок: брутальний татко відучив доньку від коротких шортів і насмішив Мережу (відео)

Користувачів Facebook веселять до сліз трендові шортики цього татка-бороданя.

Житель США незвичайним чином повідомив доньці, що йому не подобається довжина її нових шортів – почав позувати в схожому (і дуже короткому) предметі одягу. Чоловік заявив, що тепер забиратиме її зі школи саме в такому вигляді, пише «Medialeaks».

Але поки одні користувачі регочуть і висловлюють повагу веселому батькові, інші вважають його претензію дивною.

Сім’я Гіллі, що складається з мами Елісон, тата Джейсона, дочки Кендалл і її маленького брата, за кілька днів стала мегапопулярною в соцмережах. А все завдяки міні-розіграшу Джейсона над Кендалл, відео якого набрало понад 30 мільйонів переглядів і 630 тисяч репостів у Facebook. Судячи з ролика, чоловік вирішив, що нові шорти його дочки закороткі. Але навіщо бурчати і влаштовувати підлітку нотації, якщо можна над нею пожартувати?

На кадрах Джейсон заходить у кімнату Кендалл у мегакоротких джинсових шортах (судячи з усього, він підвернув свої, довші), які на цьому бородатому і лисому татові виглядають ну дуже забавно.

– Кендалл, нам потрібно поговорити, – заявляє татуньо-модник, –Діставай свої шорти. Ми подивимося, кому такі пасують більше.

– Нові, ті, які мали бути набагато довшими.

Кендалл регоче і відмовляється одягати нові шорти. Але Джейсон заявляє, що їм потрібно дізнатися, чиї шорти коротші, й обіцяє забирати дівчину в такому вигляді зі школи, якщо та не приміряє обновку. Доводиться підлітку здатися. Отже, на кому шорти все-таки виглядають краще?

В кінці відео Джейсон заявляє, що все-таки має намір забирати доньку зі школи в такому вбранні. Ймовірно, веселий татко просто жартує.

Також Джейсон запостив спільне фото з дочкою, на якому його наряд можна оцінити краще. «Ти будеш ходити в своїх [шортах] на вулицю? Тоді я буду носити мої! Parenting 101 (назва серії книг про виховання дітей. – Прим. Ред.)!»

Неважко уявити, як відреагувала більшість користувачів – коментарі під відео заполонили усміхнені смайлики і репости, в яких люди хвалять педагогічні методи Джейсона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Курйози
В тему