Відео

Меркель знову стало зле на офіційному заході (відео)

Меркель знову стало зле на офіційному заході (відео)

Це вже другий такий інцидент із очільницею Німеччини за останні два тижні.

У четвер, 27 червня, канцлерці Німеччини Ангелі Меркель стало недобре під час зустрічі з президентом ФРН Франк-Вальтером Штайнмайєром, передають «Факти».

У глави уряду тремтіли руки. Меркель явно намагалася приховати це. Це вже другий такий випадок за останні два тижні. Нагадаємо, вперше пані канцлер мало не зомліла під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським 18 червня в Берліні.

Тоді Меркель сама пояснила причину. Вона розповіла, що на неї подіяла спека. Очевидно, відбулося зневоднення організму. «Я випила три склянки води, і мені відразу полегшало», – заявила німецька лідерка.

Зустріч зі Штайнмайєром також проходила в Берліні. Спека в столиці Німеччини лише посилилася. Температура повітря перевалила за 30 градусів.

Прес-служба уряду ФРН негайно повідомила, що пані Меркель почувається добре. Вона продовжить участь в офіційних заходах, запланованих на 27 червня. А ввечері цього ж дня вирушить літаком до Японії, де 28 червня стартує дводенний саміт «Великої двадцятки». Берлін офіційно запевнив, що Меркель летить в Осаку і братиме участь у програмі зустрічі G20 в повному обсязі. Пані канцлера доставить на саміт урядовий літак Airbus A340.

17 липня Ангелі Меркель виповнюється 65 років. Її тремтіння під час візиту Зеленського викликало серйозну заклопотаність у Німеччині. Однак у Берліні запевняють, що у громадян немає ніяких причин для занепокоєння щодо стану здоров’я федерального канцлера.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство
В тему