Відео

«Вибивал» ресторану ві Львові судять за вбивство клієнта (відео)

«Вибивал» ресторану ві Львові судять за вбивство клієнта (відео)

31-річний відвідувач загинув, після того як його скрутили працівники пивної ресторації.

Охоронців ресторану-пивоварні «Старгород» у Львові повідомили про підозру у вчиненні вбивства через необережність, передає «Депо.Львів» із посиланням на прокуратуру регіону.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області повідомлено про підозру п’ятьом охоронцям одного з відомих львівських ресторанів у вчиненні ними злочину, передбаченого частиною 1 статті 28, частиною 1 статті 119 КК України (вбивство через необережність, вчинене групою осіб без попередньої змови між собою).

Інцидент стався торік на Великодні свята, 9 квітня, поблизу закладу громадського харчування, розташованого у Личаківському районі міста.

Того дня вказані особи поблизу входу у ресторан застосували фізичне насильство до одного із відвідувачів. Чоловіки заломлювали потерпілому руки за спину, завдавали удари руками та ногами по тілу. Крім цього, притисли обличчям до асфальтного покриття та утримували упродовж декількох хвилин.

В результаті таких дій у потерпілого настала механічна асфіксія, яка і стала безпосередньою причиною смерті.

За результатами скоординованої роботи правоохоронних органів та проведених необхідних слідчих (розшукових) дій зловмисникам повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту та застави.

Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії. За вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.

Вбивство чоловіка у львівському ресторані на Великдень потрапило на відео.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство
В тему