Відео

У Тернополі тролейбус переїхав жінку:вона померла в лікарні (відео)

У Тернополі тролейбус переїхав жінку:вона померла в лікарні (відео)

У Тернополі пенсіонерка загинула під колесами тролейбуса.

Пасажирка виходила з його салону, але, як розповідають очевидці, водій не дочекався, поки вона спуститься, і рушив з місця. Літня жінка впала і опинилася під колесами.

«Рушав з місця відповідно вліво і задньою частиною тролейбуса зачепив жінку, вона впала на землю. Він може і переїхав через неї, і відповідно вона ще отримала додаткові травми, вдарившись об землю, об асфальт головою», - розповідає начальник відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета.

З численними важкими травмами жительку Тернополя доставили в лікарню.

«У пацієнтки за попередніми даними закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, пошкодження таза з відкритим переломом правобедренної кістки, а також перелом лівої гомілки», - пояснює директор комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» Ярослав Чайковський.

Кілька годин медики боролися за життя пацієнтки, але її серце зупинилося. Поліція шукає очевидців трагедії.

«Слідчі з'ясовують всі обставини і деталі дорожньо-транспортної пригоди. Також звертаємося до очевидців або свідків події. Можливо, водій якийсь їхав з відеореєстратором і зафіксував ці події», - говорить Сергій Крета.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «порушення правил безпеки дорожнього руху». За смерть жінки під колесами тролейбуса водієві загрожує до восьми років ув'язнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП, тернопіль, смерть, громадський транспорт
В тему