Відео

Змія в салоні авто і в дитячій кімнаті: в Україні нашестя плазунів (відео)

Змія в салоні авто і в дитячій кімнаті: в Україні нашестя плазунів (відео)

За останні кілька днів почастішали виклики ДСНСівців з приводу заповзання змій у людські помешкання.

За останні дні в Україні одразу кілька інцидентів із виявленням змій у типово людському середовищі – в будинку і навіть в авто. Так, у Кривому Розі в суботу, 22 червня, змія заповзла в автомобіль. Власник транспорту викликав рятувальників, передає «Магнолія ТВ».

ДСНСівці отримали повідомлення про плазуна в машині о 20:35. Для допомоги населенню на місце події на вулиці Тарапаківській направили  рятувальників 10-ї ДПРЧ. Ретельно обстеживши салон, надзвичайними виявили і вилучили за допомогою пристрою для відлову плазунів півметрову змію. Повідомляється, що та вповзла до автівки через незачинені дверцята.

За даними ДСНС у в Дніпропетровській області, холоднокровну призвідницю переполоху вивезли за межі міста.

Схожий випадок за кілька днів до того стався у місті Дніпрі, інформує все та ж «Магнолія ТВ». У п’ятницю, 20 червня, о 19:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в приватний житловий будинок на вулиці Миколи Руденка заповзла змія. Прибувши на місце, рятувальники відловили змію завдовжки 0,7 метра, яка ховалася в дитячій кімнаті за коробкою з іграшками. Плазуна вивезли за межі міста.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП
В тему

Останні матеріали