Відео

Через аномальну спеку на заводі жінкам дозволили працювати в купальниках (відео)

Через аномальну спеку на заводі жінкам дозволили працювати в купальниках (відео)

У Білорусі на підприємстві «БелМаш» жінкам дозволили працювати біля верстата в купальниках. Причиною стала аномальна спека в країні, яка вплинула на продуктивність праці, кажуть на заводі.

Як ілюстрацію експерименту «БелМаш» зняв свою версію кліпу «Satisfaction», пише видання КП.ua.

«На вимогу жіночої половини колективу керівництво компанії оновило правила дрес-коду для даної категорії працівників на території підприємства», - нудною протокольною мовою розповіли про яскраве нововведення на заводі.

Тепер на виробництві можна зустріти дівчат, що тестують продукцію компанії – деревообробні верстати – в купальниках. Згідно з новими правилами, тестувальниці обладнання можуть бути одягнені в купальники або навіть красиву білизну. У разі, якщо це «не заважає основному виду діяльності». Для захисту використовуються фартух, окуляри і рукавички. Правило діє тільки в тих випадках, коли температура повітря перевищує 27 градусів за Цельсієм.

На заводі стверджують, що «співробітниці задоволені лояльністю керівництва, а продуктивність праці різко зросла - більш ніж на 20% у всього колективу».

«Якщо експеримент вдасться, то ми плануємо перевести на таку «уніформу» працівників чоловічої статі. Головне – результат і ефективність господарської діяльності», - кажуть на «БелМаші».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Квартал 95» оголосив кастинг на роль Зеленського

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Курйози
В тему