Відео

Стриже «під мисочку»: 6-річний стиліст із Китаю підкорив Мережу (відео)

Стриже «під мисочку»: 6-річний стиліст із Китаю підкорив Мережу (відео)

У китайській провінції Сичуань є салон краси, де працює шестирічний перукар.

Хлопчик відкрив у собі талант до роботи стиліста ще в чотири роки і тепер удосконалює свої навички. І, здається, у цього хлоп’яти є чому повчитися навіть деяким дорослим перукарям, передає medialeaks.

Жителю китайського міста Суйнін на ім’я Цзян Хунци лише шість років, але у нього вже є робота. Хлопчик частенько допомагає батькам у їхньому салоні краси. Але заявляти до органів опіки навряд чи хтось захоче, адже маленький перукар сам побажав стати стилістом.

Цзян почав пробувати себе в перукарській справі в чотирирічному віці, після того як батьки стали регулярно брати його в салон. Малому попервах довіряли тільки мити і сушити волосся деяких клієнтів, але за два роки хлопчик опанував і стрижку. І ви помиляєтеся, якщо думаєте, що його клієнти після процедури миттю просять книгу скарг. У віці, коли іншим дітям з труднощами вдається змайструвати пристойну саморобку, Хунци спритно орудує гребінцями, ножицями та іншими перукарськими інструментами.

Наприклад, на кадрах нижче показано, як Цзян робить хлопцеві модну стрижку і цілком пристойно підрівнює волосся дідусеві.

 

В іншому ролику маленький стиліст стриже дівчину і укладає їй волосся. Пощастило мамі Цзяна – у неї вдома є особистий перукар, до якого завжди можна звернутися перед вечіркою.

Свою модну зачіску Цзян також робить собі сам. І укладка у нього виходить така рівна, яку не кожен дорослий собі зможе зробити.

 

Цзян став популярним у соцмережах, коли батьки почали запускати трансляції зі стрижками у виконанні сина. Зараз у хлопчини понад мільйон підписників на китайській платформі Kuaishou. Не дивно, враховуючи його здібності.

Але маленький Хунци прекрасно проявляє себе не тільки в перукарстві. Його мама з татом демонструють у соцмережах, як дитина також пробує себе в ролі візажиста.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Курйози
В тему