Відео

В Переяславі-Хмельницькому поховали хлопчика, убитого поліцейськими (відео)

В Переяславі-Хмельницькому поховали хлопчика, убитого поліцейськими (відео)

На Київщині ховали 5-річного Кирилка Тлялова, убитого п’яними співробітниками поліції.

В місті Переяславі-Хмельницькому у середу, 5 червня, попрощалися із п’ятирічним Кирилом Тляловим, який загинув від випадкової кулі нетверезих співробітників поліції. На похороні убитого хлопчика був присутній кореспондент телеканалу ТСН.

Зі слів журналістів, рідні загиблого хлопчика не можуть відійти від шоку після трагічних подій. У бабусі хлопчика в день похоронів онука не витримали нерви, їй довелося викликати «швидку».

Щоб провести невинне дитя в останню путь і висловити родині співчуття, біля будинку сім’ї Тлялових зібралося багато городян. На місце трагедії та до тутешнього відділення поліції люди несли квіти та м’які іграшки. На самій установі в знак трауру на прапор пов’язали чорну стрічку.

Нагадаємо, 31 травня у Переяславі-Хмельницькому на Київщині співробітники поліції, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, пристрілювалися по бляшанках і влучили в голову п’ятилітній дитині. Через декілька днів боротьби за його життя хлопчик Кирило помер у лікарні. Двох «копів», підозрюваних в убивстві малюка, арештували.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП
В тему