Відео

«Знай наших»: українці сяяли на Britain’s Got Talent (відео)

«Знай наших»: українці сяяли на Britain’s Got Talent (відео)

Їхня глядацька аудиторія сягнула дев’яти мільйонів осіб.

Українці потрапили в прямі ефіри Britain’s Got Talent, але не як конкурсанти, а як запрошені зірки, передає «Фокус».

Компанію Freckled Sky, відому інтерактивними голографічними шоу, продюсери запросили створити перфоманс для виступу британської зірки Джеймса Артура – переможця 9-го сезону британського The X Factor, автора двох платинових альбомів, номінанта BRIT Awards і Teen Choice Awards. Прем’єра пісні Falling like the stars перед аудиторією відбулася 29 травня в ефірі британського каналу ITV.

«Наша мета – працювати з артистами, яким цікаво створювати щось нове. З Джеймсом було дуже легко працювати, бо він молодий і амбітний», – ділиться враженнями після шоу співзасновник, продюсер Freckled Sky Володимир Сиганевич.

За його словами, і сам Джеймс, і продюсер, суддя шоу Britain’s Got Talent Саймон Ковелл, були в захваті від перфомансу. В новому проекті українці використовували відпрацьовані протягом декількох років методи і технології. «Досвід накопичується, давні рішення знаходять нове застосування, а ми робимо те, що вміємо найкраще, але іще краще», – каже продюсер Freckled Sky.

Для нової пісні Джеймса Артура українці створили ліричну голографічну фентезі-історію. Серед використаних методів: проекція на голографічну сітку, кінект, нестандартні режисерські засоби введення артиста в перфоманс.  «Із Джеймсом ми провели тільки одну генеральну репетицію напередодні зйомок», – розповідає Володимир Сиганевич. – Він відразу зрозумів своє завдання і перейнявся атмосферою, яку створює номер».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему