Відео

«Я був не п’яний, а хворий»: Мосійчук виправдався за свій вид в прямому ефірі (відео)

«Я був не п’яний, а хворий»: Мосійчук виправдався за свій вид в прямому ефірі (відео)

Народний депутат Ігор Мосійчук заявив, що на прямий ефір на телеканалі ZIK він прийшов після проведення медичних процедур, а не вживання алкоголю, як багато хто міг подумати.

Про це він написав у своєму Facebook.

«Не секрет, що стан мого здоров'я, м'яко кажучи, залишає бажати кращого: є кілька виразок, які важко лікуються, і незважаючи на профілактику, час від часу відкриваються нові. Моє життя, робота і діяльність, це режим аж ніяк не корисний «виразці шлунку». Мені потрібно здоров'я, але я не готовий мати його ціною роботи і діяльності. Тому доводиться працювати, і паралельно лікуватися. Іноді я намагаюся поєднати непоєднуване, як ось вчора в один день - припікання виразок і гастроскопію під наркозом, і прямий ефір», - написав народний обранець.

Разом з тим Мосійчук підкреслив, що наркоз повинен вийти після процедури, однак, пише депутат, він знехтував цим і вирішив взяти участь в прямому ефірі в стані, що нагадує алкогольне сп'яніння.

«Якби я хотів, то відразу по завершенню ефіру міг би вирішити питання з телеканалом ZIK, щоб відео програми не викладали в інтернет. Однак, навіть усвідомлюючи всі ризики, вирішив цього не робити. Відкритість - це не завжди приємна річ, але вона потрібна », - додав народний обранець.

Мосійчук також приніс вибачення Андрію Садовому, на якого зірвався під час прямого ефіру.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему