Відео

«Скрєпно»: у Росії школярі влаштували БДСМ-вечірку перед останнім дзвінком (відео)

«Скрєпно»: у Росії школярі влаштували БДСМ-вечірку перед останнім дзвінком (відео)

Випускники Владивостока прославилися на всю країну та за її межі.

У Росії випускники вирішили влаштувати собі дещо цікавіше свято і станцювали в провокаційних костюмах, передає російське інтернет-видання «Лайф».

Входження у доросле життя учні школи №74 міста Владивостока вирішили відзначити по-дорослому. Так, 11-Б клас із поглибленим вивченням предметів естетичного циклу влаштував «веселий» флешмоб в стилі вечірок засновника Playboy Г’ю Гефнера, інформує Telegram-канал Mash.

Судячи з відео, спершу підлітки співали і танцювали на шкільному ґанку, а потім перемістилися в актову залу, де розпилили вогнегасник. При цьому окремі хлопці були напівголі, із заклеєними навхрест сосками, зате у краватках-метеликах і масках зайчиків. Їхня ж однокласниця перевтілилася у сексі-поліцейську.

Після скандального відео, яке миттю поширилося в соцмережах, у навчальному закладі триває внутрішня перевірка. Влада має намір вжити заходи стосовно керівництва школи. А директриса вже написала заяву про звільнення за власним бажанням. Батьки учнів, чиї діти так поспішають подорослішати, найімовірніше, сплатять штрафи за аморальну поведінку своїх чад. Тим часом у Мережі з’явилася петиція на захист випускників.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна, Курйози
В тему

Останні матеріали