Відео

Що робив Коломойський вночі вдома у Тимошенко – журналісти розкрили таємницю (відео)

Що робив Коломойський вночі вдома у Тимошенко – журналісти розкрили таємницю (відео)

Кортеж олігарха Ігоря Коломойського тричі приїжджав до дому лідерки «Батьківщини» Юлії Тимошенко в Козині, Київської області.

У той же час Тимошенко заперечує, що бачилася з олігархом, а він стверджує, що надсилав свої автомобілі до Тимошенко, щоб відволікти від себе увагу журналістів – про це говорять журналісти Радіо Свобода у програмі «Схеми».

 «Біля воріт політика запаркована той же BMW, який виїжджав з офісу Коломойського і авто супроводу самої Тимошенко - це з високою ймовірністю свідчить про те, що на той момент вона була вдома», - припускають журналісти.

За їхніми словами, машини були в котеджному містечку біля години і потім виїхали на Обухівській трасі і повернулися в офіс Коломойського.

Увечері 21 травня кортеж Коломойського знову попрямував до котеджного містечка, де живе Юлія Тимошенко.

На наступний ранок Тимошенко разом з іншими лідерами парламентських фракцій зустрілася з президентом Володимиром Зеленським та висловлювала підтримку його рішення про розпуск Верховної Ради.

До вечора 22 травня «Схеми» знову помітили машину супроводу Коломойського. Вона знову була запаркована біля в'їзду в котеджне містечко, де живе Тимошенко. За 10 хвилин з воріт її маєтку виїхала машина Коломойського.

«Кортеж спочатку залишив котеджне містечко, а через кілька хвилин знову туди повернувся. До знімальної групи викликали поліцію », - розповіли журналісти.

На наступний день журналісти поцікавилися у Юлії Тимошенко про причини її зустрічей з олігархом.

«Дорогі друзі, я думаю, навряд чи він відвідував. Ви знаєте, скільки там різних ... », - сказала вона і залишила питання журналістів без відповіді.

У той же час олігарх спростовує факт зустрічі з Тимошенко і назвав те, що побачили журналісти, «інсценуванням».

«У зв'язку з відкритим стеженням, яке організовують журналісти після мого приїзду в Україну, я продумав систему їх дезорієнтації. Коли мені потрібно кудись їхати, я відправляю свою основну машину BMW - номера ви знаєте - з автомобілем супроводу за адресами відомих публічних осіб. Зокрема, за адресою Тимошенко. Тричі. В цей час я виїжджаю на інших авто, які ви не знаєте, і їду на потрібні мені зустрічі. З трьох поїздок моїх авто за адресами Тимошенко жодної зустрічі не було», - стверджує Коломойський.

Також «Схеми» розповіли, що помітили машини Коломойського біля маєтку, яким користується народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Олександр Грановський, «якого за президентства Порошенко називали тіньовим куратором судової системи і органів прокуратури».

Журналісти запитали, що робив Коломойський в заміському маєтку в Козині, яким користується Грановський. У відповідь той заперечив, що не був  вдома за містом.

Коломойський також заперечує факт зустрічі з Грановським.

«Про пана Грановського - теж ні. У мене є цілий список адрес публічних осіб - так ви дивіться уважно, хто їздить в авто. Я машину завжди заповнюю повністю - завжди сидять чотири людини: водій і ще троє. Вибачте, але кожен грає в свою гру», - зазначив олігарх.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему