Відео

В Ірландії жінка впіймала рідкісну 500-кілограмову акулу (відео)

В Ірландії жінка впіймала рідкісну 500-кілограмову акулу (відео)

В Ірландії,  графстві Клер, жінка зловила на гачок величезну акулу, у якої шість зябр.

Про це повідомляє британське видання Daily Mirror.

30-річна Шарлен Діллон рибалила неподалік села Каррігахольт. За словами жінки, вона відчула, як її вудку зі всієї сили потягнуло, а рибальська котушка почала розмотуватися з величезною швидкістю. Жінка спробувала витягнути рибу, однак та почала чинити опір. Капітан повідомив ірландцям, що у них великий улов.

«Я була пристебнута до спеціального спорядження, щоб мене не потягнуло за борт човна, що може легко трапитися, коли борешся з рибою такого розміру», - додала жінка.

Як тільки риба  вийшла на поверхню, ірландка зрозуміла, що це рідкісна акула. Вона не дала їй піти на дно і через півгодини боротьби з хижачкою витягла на палубу. Улов виміряли - довжина акули склала чотири з половиною метра, а вага - півтонни. Після цього вони відпустили її назад у воду.

За словами рибалки, акула була розміром з половину човна. Вона вірить, що стала єдиною жінкою в Ірландії, якій вдалося зловити рідкісну рибу. Всього вона витратила півтори години, аби впіймати акулу.

«Я відчула себе найсильнішою жінкою в світі після того, як перехитрила і кинула виклик цій чудовій тварині, - це почуття чистого успіху і радості, я була в повному захваті», - зазначила Діллон.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали