Відео

Мережу розчулив танець п’ятирічного хлопчика на протезі (відео)

Мережу розчулив танець п’ятирічного хлопчика на протезі (відео)

Цей афганський хлопчик танцює у пориві радощів після отримання нової ніжки.

У Інтернеті стало вірусним відео, як п’ятирічний хлопчик із Афганістану танцює у лікарні, отримавши протез відсутньої ніжки. Відомо, що дитина залишилася без кінцівки через поранення ноги – як відомо, у країні багато років триває війна, ідеться в сюжеті Бі-бі-сі.

Ці кадри, як скалічений війною малюк радіє тому, що знову може рухатися, вивертають душу. Відео стало вірусним і розчулило людей по всьому світу. Хлопчика, який витанцьовує на протезі, звуть Ахмад Рахман.Відомо, що у їхній сім’ї постраждав не тільки він, а і сестричка Саміла, коли почалися бої між урядом і Талібаном.  Ахмад дістав у ногу кулю, і довелося провести ампутацію. Його сестра отримала кульові поранення ніг. Також дівчинці зачепило нирку. На жаль, такі жахливі реалії вже звичні для провінції Логар на південь від Кабула, у якій мешкає родина.

Свою першу протезовану ніжку хлопчик отримав у рік. Та оскільки дитина росте, то потребує заміни протеза щороку. Протез, на якому Ахмад танцює у кабульській лікарні, уже четвертий у його житті. Обличчя дитини при цьому осяює нестримна радість.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство
В тему