Відео

«Пєтушиная страна»: росіянин в «Жулянах» влаштував дебош (відео)

«Пєтушиная страна»: росіянин в  «Жулянах» влаштував дебош (відео)

Росіянин, якому не дозволили перетнути кордон України, влаштував дебош в аеропорту.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України. « »

Як розповіли прикордонники, причиною затримання іноземця стало те, що він не зумів вказати мети своєї подорожі в Україну. Саме тому прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту в «Жулянах» не пропустили 39-річного росіянина в Україну.

У відповідь росіянин почав агресивно поводитись та викрикувати образи щодо держави та співробітників Держприкордонслужби України.

«На вимогу прикордонників заспокоїтись та відійти на два кроки назад чоловік, який за зовнішніми ознаками був напідпитку, не відреагував та продовжував агресивно поводитись, а також здійснив провокаційні дії щодо спроби подальшого нападу на прикордонний наряд», - йдеться у повідомленні.

Росіянина попереджали про можливе застосування спецзасобів, якщо він не заспокоїться. В результаті іноземця затримали. За злісну непокору законному розпорядженню військовослужбовця на правопорушника складено протокол за ст. 185-10.   

Росіянину заборонили в’їзд на територію Україну на три роки. Після завершення всіх процесуальних дій його примусово видворили з країни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП
В тему