Відео

Рівнянин у квартирі в багатоповерхівці вигодував свиню (відео)

Рівнянин у квартирі в багатоповерхівці вигодував свиню (відео)

У Рівному чоловік живе у квартирі зі свинею.

Свиня на кличку Нюша мешкає у квартирі рівнянина Володимира Талащука. Чоловік навчив дресировану тварину двом десяткам команд, повідомляють «Надзвичайні новини».

Господар розповідає, що мозок Нюші, свинки породи міні-піг, що є поміссю дикого карликового кабанчика і в’єтнамської свині, розвинений на рівні трирічної дитини. Вона усе розуміє і дуже кмітлива. Шлях до приборкання улюблениці господар знайшов через шлунок, бо що-що, а добре попоїсти Нюша обожнює, як усі її родичі.

«У неї все життя крутиться навколо їжі. Завдяки цьому, до речі, вона і піддається дресуванню. За якийсь смаколик вона виконує команду. Делікатес для неї – це собачий корм. Але, оскільки вона може їсти все, бо вона свиня, то я їй даю в основному корисні каші. Це гречка і вівсянка», – розповів хазяїн Нюші Володимир Талащук.

До слова, чоловік, який працює клоуном, разом з Нюшею часто приходить до особливих дітей у місцевий реабілітаційний центр. Та і коли просто вигулює вихованку на повідку у дворі, Нюшу неодмінно з усіх боків обступає захоплена дітвора. Малюки від свинки у захваті, хоча їй самі така надмірна увага часом набридає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, Курйози
В тему