Відео

Помер знаменитий Чубакка з «Зоряних війн»: яким був актор Пітер Мейх'ю (відео)

Помер знаменитий Чубакка з «Зоряних війн»: яким був актор Пітер Мейх'ю (відео)

В Техасі, в оточенні близьких у своєму будинку помер 74-річний актор Пітер Мейх'ю. Причини смерті актора наразі не повідомляються.

Про його смерть сім'я повідомила у твіттері.

«Він вклав своє серце і душу в роль Чубакки, і це видно у кожному кадрі... Для нього сім'я «Зоряних воєн» грала набагато важливішу роль, ніж просто роль у фільмі. Люди, з якими він спілкувався, стали для нього друзями і сім'єю на десятиліття, він їх дуже любив», – зазначили рідні актора.

Актор народився в Лондоні. До того як Джордж Лукас запропонував йому знятися в «Зоряних війнах» (1977 рік), він працював санітаром у шпиталі. Актор грав Чубакку в наступних епізодах саги – «Імперія завдає удару у відповідь» (1980 рік), «Повернення джедая» (1983 рік), «Помста ситхів»(2005 рік) і «Пробудження сили» (2015 рік).

Ріст Пітера Мейх'ю був надзвичайний -  2 метри і 18 сантиметрів.

Актор брав активну участь в благодійних акціях, і сім'я попросила шанувальників його творчості увічнити його пам'ять не квітами, а пожертвами в його благодійний фонд The Peter Mayhew Foundation.

Церемонія пам'яті Пітера Мейх'ю для близьких і друзів актора пройде 29 червня, а всі шанувальники зможуть згадати актора на траурній церемонії, яка відбудеться в грудні у Лос-Анджелесі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему

Останні матеріали