Відео

Нема сцени: Лобода прилетіла виступити у Вільнюсі, а її «кинули» (відео)

Нема сцени: Лобода прилетіла виступити у Вільнюсі, а її «кинули» (відео)

Співачка Світлана Лобода потрапила у неприємну ситуацію. Наразі виконавиця перебуває у гастрольному турі країнами Балтії, де стала жертвою шахраїв.

Про прикрий інцидент Лобода розповіла підписникам у Instagram.

Світлана пожалілася, що два концерти – у Ризі й Таллінні – вона з командою відпрацювала абсолютно безкоштовно, тому що організатор зник з усіма грошима.

«Ніхто і не здогадувався, що ці концерти я і моя команда працювали абсолютно безкоштовно, тому що організатор, на момент нашого приїзду до Латвії, просто зник з грошима. Але ми прийняли рішення виступати на всіх майданчиках позначених в турі, тому що для мене найважливішим є співати для мого глядача. Але сьогодні, прилетівши до Вільнюса, ми виявили, що ми не можемо вийти на сцену, тому, що сцени просто немає. Організатор не сплатив майданчик, ані світло, ані звук. У нас відсутній технічний райдер, без якого проведення концерту неможливо», - пожалілася Лобода.

Артистка зізналася, що була б готова дати концерт просто на вулиці без апаратури, однак місцева адміністрація не дозволила провести такий захід. У зв'язку з цими подіями Лобода скасувала концерти, які залишилися, у Литві, також у Вільнюсі та Клайпеді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Одноока» Мадонна запалила з молодим латиносом у новому кліпі (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему