Відео

Одним ударом: деталі вбивства чоловіка в супермаркеті (відео)

Одним ударом: деталі вбивства чоловіка в супермаркеті (відео)

У Києві прокуратура оголосила підозру чоловіку, який 2 тижні переховувся від поліції за вбивство чоловіка в супермаркеті.

Про це повідомляє прокуратура міста Києва.

«Київською місцевою прокуратурою №5 повідомлено про підозру 35- річному киянину, який у ході конфлікту в супермаркеті наніс смертельний удар чоловікові та понад 2 тижні переховувався від правоохоронців», - йдеться у повідомленні.

Підозрюваний під час конфлікту з одним з відвідувачів наніс останньому удар в голову, від якого чоловік впав на підлогу та втратив свідомість. В результаті потерпілий отримав важкі травми у вигляді ушкоджень головного мозку, перелому кісток склепіння і основ черепа, та наступного дня помер.

Зловмисник з місця вчинення злочину втік та переховувався більше 20 днів  від правоохоронних органів. Проте, правоохоронцям  вдалося встановити його місцезнаходження та затримати. Під час обшуків у зловмисника вилучили речові докази, у тому числі предмети одягу, які були на ньому під час злочину.

До слова, у загиблого уродженця Сумської області на батьківщині залишилася дружина і двоє маленьких дітей.

На даний час чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого). Готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинене зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП
В тему