Відео

У Києві п'яні не поділили дівчат і влаштували криваве побоїще (відео)

У Києві п'яні не поділили дівчат і влаштували криваве побоїще (відео)

У Києві,  на Бессарабській площі, сталася бійка між хлопцями.

Один з них підійшов до двох дівчат познайомитися, в цей момент до них приєдналася ще одна компанія незнайомих людей – пише Інформатор.

У двох підпилих хлопців стався конфлікт, вони не поділили представниць прекрасної статі, які ніякого відношення до вищевказаних осіб не мали.

За словами очевидців, в конфлікті взяли участь три різних сторони: дві дівчини, двоє хлопців і ще одна група хлопців і дівчат.

Учасники інциденту нібито хотіли «підчепити» незнайомих дівчат і, як не дивно, вирішили це зробити одночасно. Саме з цієї причини між хлопцями виникла бійка. Двоє з обох компаній вирішили розібратися з кулаками. Один налетів на іншого і став бити по обличчю і голові. Вони впали на землю і продовжили бити один одного, катаючись по асфальту.

Друзі агресивних молодиків спробували їх розняти, в кінцевому підсумку хлопці видихнули й продовжили перепалку словесно. Одному з них розсікли брову, все обличчя було в крові.

Співробітники Інформатора, помітивши, що трапилося, викликали на місце події «швидку» і поліцію, спробували втихомирити сторони конфлікту, але, на жаль, у відповідь почули лише погрози і образи. Постраждалого госпіталізували з розтином брови, медики повідомили, що доведеться зашивати рану.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна
В тему