Відео

Домашня улюблениця: у квартирі киянки дев’ять років живе свиня (відео)

Домашня улюблениця: у квартирі киянки дев’ять років живе свиня (відео)

Дехто із сусідів і не здогадується про екзотичного «чотирилапого друга».

Свиня, яку вигулює жінка на чималому повідку серед київських багатоповерхівок, повесилила соціальні мережі, йдеться в ТСН.16.45.

Кадри, на яких господарка вигулює свиню, набрали вже тисячі переглядів, а чимало користувачів почали жартувати про останню прогулянку тварини перед великоднім столом. Та насправді свинка вже роками мешкає у квартирі своїх дбайливих господарів. Опівдні Марго, так звати свинку, виходить на прогулянку. Ірина Георгіївна намагається витягнути тварину з квартири на вулицю, але вона не квапиться. «Ви близько не підходьте, бо вона мене охороняє, хату охороняє, краще за собаку», – попереджає журналістів власниця тварини.

Урешті під умовляння та бублики Марго таки виходить у люди. «Два рази на день гуляє, як собака. Вона дуже любить бублички, і вона не дуже любить палички кормові», - каже пані Ірина.

Поки Марго робить свої справи, власниця розповідає, що жарти про великодній стіл недоречні, бо Марго пережила вже 9 Великоднів. Спершу її планували віддати в село, але передумали – позаяк порося мало би лишитися невеликим, але щороку повідець доводилося розширяти. «Важить 80 кілограмчиків. Яблучка, апельсини, дуже любить банани», – хизується жінка.

Тепер для Марго вдома на підлозі зробили окреме спальне місце, а іноді свиня займає і диван. Сусіди кажуть, що навіть не відчувають, що поряд із ними у квартирі живе свійська льоха. До того ж, справляє потреби тварина лише на вулиці, де за Марго прибирають власники. Променад у хатньої свині триває з півгодини, а після вона тягне господарку додому. «Не вкусить як собака, але штани порвать може. Її не можна наказувать. Дуже злопам'ятна», – пояснює Ірина.

Читайте також:

«Ослик Іа»: у дворах Херсона блукав віслюк (відео)

 

«Ослик Іа»: у дворах Херсона блукав віслюк (відео)

Джерело: https://news.t1.ua/ukraina/25958-oslyk-ia-u-dvorakh-khersona-zablukav-vislyuk-video.html Новини T1.ua - твій портал

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Курйози
В тему

Останні матеріали