Відео

LP незвично виконала Гімн України (відео)

LP незвично виконала Гімн України (відео)

Популярна американська співачка Лаура Перголіцці, відома як LP, яка неодноразово вже збирала аншлаги у Києві, вчергове дала концерт у Києві та представила новий альбом.

Артистка виступила в столичному Палаці спорту, йдеться у сюжеті ТСН.

У ексклюзивному інтерв'ю, яке вона встигла дати перед концертом, Лаура, яка раніше казала, що пише пісні, коли їй сумно, зізналася, що робить, коли їй добре. А також спеціально для глядачів просвистіла Гімн України у своїй традиційній манері.

«Коли мені добре, я виходжу в люди і дуже багато п’ю – це спочатку – а потім думаю, що б таке написати», - з гумором відповіла Перголіцці.

Цікаво, що до виступу зірки, на який фанати чекали півроку, вони встигли намалювати і навіть вишити подарунки. Одна з шанувальниць співачки власну картину вишивала цілий місяць. Малюнок робила з фото, на якому поруч із Лаурою її дружина, Лорен. Тепер вони обидві зроблені з дрібних хрестиків.

Повідомляється, що для того, щоб ближче побачити свого кумира, шанувальники, серед яких переважно дівчата, почали збиратися під столичним Палацом Спорту більш ніж за три години до початку концерту. Багато хто з них прикрасив себе помаранчевими стрічками, вдягнув помаранчеві светри в колір нового альбому співачки.

У залі, де не було жодного порожнього місця, на початку концерту погасло світло, а сцену затягнуло жовтим димом. І під шалені оплески та крики фанів LP з’явилася на сцені.

Варто зазначити, що в Україні харизматична артистка вже вчетверте. Починала вона з клубної сцени, а тепер зібрала найбільший критий майданчик столиці.

«Тут - неймовірна енергетика. Будь-який артист, кого я знаю, -  якби він бачив те, що я відчуваю тут, він би приїздив ще і ще», - поділилася співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт «Антитіла» презентував кліп «HELLO» (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, суспільство
В тему