Відео

Відео смерті від Порошенка: Зеленського збила вантажівка (відео)

Відео смерті від Порошенка: Зеленського збила вантажівка (відео)

В офіційних каналах проекту «Європейське майбутнє України» опубліковано відео, на якому вантажівка збиває кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Проект у Telegram і Viber, який запустив діючий глава держави й кандидат у президенти Петро Порошенко, підписав ролик «Зе Енд» - пише Обозреватель.

За основу змонтованого відеосюжету взяли рекламний ролик Зеленського.

У передвиборчому штабі Зеленського вже прокоментували відео.

«Незрозуміло: Петро Олексійович насолоджується кадром, як фура збиває Володимира Зеленського, або, може, він отримує задоволення від білої доріжки, яка з'являється після. Очевидно одне: наша команда порекомендує Володимиру посилити охорону», — заявили в штабі шоумена.

Спікер передвиборного штабу Зеленського Дмитро Разумков в коментарі OBOZREVATEL заявив, що опубліковане відео знаходиться за межею здорового глузду і Кримінального кодексу.

«Я думав, що дно українських чорних технологій у наших опонентів пробито, при тому було пробито місяці два тому. Але вони, на жаль, кожен день доводять, що ні. Знаєте, є старий анекдот, коли «думали, вже дно, але знизу постукали», це кожен день повторюється в українській політиці», – зазначив Разумков.

В оригінальному ролику Володимир Зеленський закликав українців об'єднатися для спільного майбутнього і не допустити розколу через розбіжності.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему