Відео

Біля київського клубу протестували проти російських гастролерів (відео)

Біля київського клубу протестували проти російських гастролерів (відео)

Біля концертного клубу невідомі влаштували масову бійку, кидали петарди і розмалювали приміщення.

Загалом до Голосіївського управління поліції доставили 11 осіб, на трьох склали адміністративні протоколи. Подія кваліфікована як хуліганство, скоєне групою осіб. За вчинення такого правопорушення передбачено до чотирьох років позбавлення волі, – повідомляють у поліції Києва.

10 квітня ввечері у чергову частину надійшло повідомлення, що до концертного клубу прибігли близько 40 осіб, почали кидати петарди в бік охорони, розмалювали фасад будівлі і втекли.

На місце події виїхали наряди поліції та слідчо-оперативна група управління поліції.

У результаті відпрацювання працівники полку поліції особливого призначення №2 спільно з колегами з управління поліції охорони затримали 11 осіб, які можуть бути причетні до вчинення правопорушення, тож усіх доставили до управління поліції. Після надання пояснень на трьох із них склали адміністративні матеріали за порушення правил благоустрою територій населених пунктів.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинення такого правопорушення передбачено до чотирьох років позбавлення волі.

Читайте також:

Уряд розширив перелік заборонених товарів з Росії

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему