Відео

Стара москвичка жила в квартирі із 60 чорними котами (відео)

Стара москвичка жила в квартирі із 60 чорними котами (відео)

У помешканні 93-річної жительки Москви, Росія, виявили 60 чорних кішок.

У літніх людей небагато розваг, і часто вони заводять собі котиків і собачок. Цій старенькій зі столиці РФ, мабуть, було дуже нудно, якщо вони із сином обзавелися 60 кішками. На жаль, люди похилого віку ледь давали раду самим собі, що вже казати про котів, для яких таке життя виявилося пеклом, передають «Фішки».

Кажуть, не пощастить, якщо чорний кіт дорогу перебіжить... Цим котикам не пощастило самим. Вони жили в тісній квартирці разом з господинею (93 роки) і її сином (71 рік). Пенсіонери не могли належно наглядати за тваринами, і ті страждали від вушних кліщів. Коти розчісували себе до глибоких виразок, через що всі стіни і меблі тут у бризках крові. Через голод уся котяча братія облізла, а деякі з них схожі на ходячі скелети.

Схоже, хвостаті билися за їжу, адже деякі коти одноокі. Ще є припущення, що котики – всі родичі, бо всі одного кольору.

«Вони страшенно голодні, велика частина – слабенькі скелетики, – наводить слова зоозахисниці «Говорить Москва». – Психологічні проблеми: через життя в такій зграї багато забиваються по кутках і живуть там, не даються. Але є і частина дуже контактних, ласкавих муркотунів».

Зараз небайдужі громадяни намагаються знайти для кішок притулок. Їх потрібно лікувати, соціалізувати, каструвати і стерилізувати. Після всіх процедур тваринам шукатимуть нові сім’ї.

До речі, розлучитися з усіма улюбленицями відразу господар квартири виявився не готовий і залишив собі п’ять кішок. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали