Відео

Актор масовки показав усі свої ролі в епічному ролику (відео)

Актор масовки показав усі свої ролі в епічному ролику (відео)

Молодий чоловік на ім’я Едуардо Запато живе в Лос-Анджелесі і підробляє актором масовки.

Навряд чи ви його бачили, навряд чи у нього багато шанувальників, і гонорари його не надто високі. Скажете, 49 тисяч доларів за рік – це хороші гроші, але для ЛА все-таки малувато, вважає ресурс «Фішки».

Зате нещодавно Едуардо виклав у соцмережу нарізку своїх появ у відомих фільмах, серіалах і рекламних роликах, яка виглядає воістину круто! Виявляється, хлопець – завсідник голлівудських хітів і має вражаючу фільмографію, якщо такими термінами можна оперувати, кажучи про актора масовки. Втім, судити вам, погляньте на вклад простого Едуардо Запато в світовий кінематограф і дозвольте собі зовсім трішечки позеленіти від заздрості.

Це Едуардо Запато, і, якщо ви любите кіно і серіали, ви бачили його безліч разів. Просто не пам’ятаєте.

Він стиг знятися в безлічі відомих проектів: «Безсоромні», 9 сезон; «Американська історія жахів», 8 сезон; останній супергеройський фільм від Marvel «Капітан Марвел»; «Американська сімейка», 10 сезон; Фільм «Багряна м’ята» з Дженніфер Гарнер у головній ролі; «Кремнієва долина», 5 сезон; «Анатомія пристрасті», 15 сезон; «Гравці», 4 сезон; «Гострі предмети», 1 сезон.

До речі, Едуардо працює лише три дні на тиждень. При цьому «тусується» із зірками Голлівуду і за 2018 рік заробив 49 тисяч доларів. Молодець, так тримати!

Відео зі своїми роботами хлопець красномовно назвав «Сильний доказ того, що всі серіали, фільми і реклама знімаються в єдиному кіновсесвіті».


Solid evidence every TV show, Movie, and Commercial are all in the same Cinematic Universe (my background extra compilation) from EJ Zapata on Vimeo.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд
В тему

Останні матеріали