Відео

У Києві чоловікові наділи пакет на голову та заштовхали в BMW (відео)

У Києві чоловікові наділи пакет на голову та заштовхали в BMW (відео)

У Києві в у чергову частину поліції повідомили, що на Кільцевій дорозі викрали чоловіка.

Йому на голову нібито наділи пакет і посадили в автомобіль. На розшук направили наряди поліції. Однак пізніше з'ясували, що викрадення виявилося фейком. Про це пише відділ комунікації поліції Києва.

Так,  в поліцію повідомили, що на Кільцевій дорозі навпроти ринку на зупинці громадського транспорту зупинився чорний автомобіль BMW.

З нього нібито вийшли двоє невідомих, наділи на голову чоловікові пакет, посадили його в машину і поїхали по Окружній дорозі. На розшук викрадачів направили поліцейських і оголосили по всій столиці план «Перехоплення».

Автомобіль та учасників «події» в той же день знайшли на парковці. Як виявилося, це був «соціальний експеримент». Таким чином «викрадачі» вирішили перевірити реакцію громадян на подію. Крім того, все, що відбувається вони знімали на відео.

Всіх учасників правоохоронці доставили в управління поліції для дачі пояснень, де «потерпілий» написав заяву про відсутність претензій до своїх товаришів. Після проведення перевірки поліцейські нададуть правову кваліфікацію події.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ
В тему

Останні матеріали