Відео

Мережу підкорює нова пародія на пісню Maruv Siren Song (відео)

Мережу підкорює нова пародія на пісню Maruv Siren Song (відео)

Топовий український ведучий Володимир Остапчук сьогодні представив нову пародію на пісню Maruv Siren Song.

Історія, яка показана в відео, крутиться навколо ситуації, що склалася зі співачкою Maruv під час національного відбору на Eurovision 2019.

За сюжетом, Володимиру Остапчуку сниться страшний сон: через брак кандидатів, єдиним, хто може представити Україну на пісенному конкурсі, стає саме він. Агенти «Відділу по боротьбі з Євробаченням» заявляються до артиста додому і добровільно-примусово змушують брати участь у пісенному конкурсі.

Комічність ситуації полягає в тому, що Остапчук повинен виступити в ролі самої Maruv, зберігаючи її стиль «інтелігентної провокації», щоб глядач не помітив підміни.

«Я приймаю музичний виклик на пісню Марув #sirensong. Я вірю, що кожен з вас повинен побачити наші Bang дебати і оцінити, що крутіше - оригінал або пародія. Нехай ваші лайки і коменти нас розсудять. Ніяких стадіонів, збираємося на моєму каналі. Youtube, так YouTube. Даю на перегляд 24 години. Поглянь те» - іронічно написав Остапчук в своєму Instagram-акаунті.

У пародіях Остапчука важливі не тільки слова, а й символічний візуальний ряд. Це вже друга його пародія. Перше його відео «Укршоубіз» на пісню співачки NK | Насті Каменських «Попа як у Кім» підірвало інтернет і стало справжньою сенсацією.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему

Останні матеріали