Відео

Не дебатами єдиними: в японському ресторані можна поїсти після здачі аналізів (відео)

Не дебатами єдиними: в японському ресторані можна поїсти після здачі аналізів (відео)

При бажанні посмакувати суші в одному з японських ресторанів доведеться здати цілий комплекс аналізів.

Зразки слини, сечі і фекалій доведеться принести за два тижні, – пише Йод.Медia.

Перший ресторан Sushi Singularity, в якому бронювання столика буде здійснюватися за два тижні до візиту, повинен відкритися в Токіо у 2020 році. Концепт ресторану розробила японська студія дизайну Open Meals.

Клієнт, який зробив попереднє замовлення отримає «міні-лабораторію» для збору зразків своєї слини, сечі і фекалій. Їх проаналізують фахівці двох медичних компаній і створять унікальний ідентифікатор здоров'я гостя.

На основі цього ідентифікатора будуть підібрані інгредієнти для персонального приготування суші, які в Sushi Singularity будуть виготовлятися на 3D-принтері.

«Гіперсоналізація стане звичайним явищем для сфери обслуговування майбутнього: знаючи особливості роботи кишечника, склад мікрофлори і інші показники, можна складати індивідуальне меню, заповнюють брак тих чи інших елементів», - заявили представники студії Open Meals.

В реаліях нашої країни в основному працюють підприємства харчування, де ті ж аналізи відвідувач починає здавати відразу після відвідин закладу. Правда, іноді, протягом двох тижнів.

Якщо такі заклади приживуться і з'являться у нас, то підприємливі українці почнуть безкоштовно здавати аналізи в ресторанах і доведуть до банкрутства всі комерційні медичні центри.

Читайте також:

Зеленський здав аналізи у приватній лабораторії (відео)

Порошенко здав аналізи на «Олімпійському» (відео)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему