Відео

Як «благословенна Волинь» приймала Олега Ляшка (відео)

Як «благословенна Волинь» приймала Олега Ляшка (відео)

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко днями завітав у наш регіон.

Сотні охочих поставити питання та сфотографуватися із народним обранцем. Керівник опозиційної фракції Олег Ляшко вкотре прибув із візитом на Волинь. Райцентр Маневиччини та селище Голоби Ковельського району із радістю зустрічали улюбленого політика.

«Бо він справедливий. А інші – всьо, всіх на вила, бо вони неправду говорять, людей заганяють на той світ. Отака наша правда», – відповідає щира прихильниця Радикальної партії на запитання журналіста, чому вона підтримує на прийдешніх виборах керманича держави саме кандидатуру Олега Ляшка. «За його правду, за його сміливість, ну, за все», – згідний із нею старший чоловік.

«Корінь усіх наших бід – це бідність, яка й породжує тотальну несправедливість, корупцію та бардак. З голодними людьми країну не побудуєш. Подолати бідність і дати людям упевненість у завтрашньому дні – головне завдання», – упевнений Олег Ляшко, виступаючи із промовою перед волинянами.

Він обіцяє «навести порядок» в оплаті праці: «Щоб різниця між мінімальною зарплатою і максимальною була не більша, ніж у сім разів. І щоб керівники державних компаній і державні чиновники отримували зарплату в останню чергу: якщо в тебе в автодорі роботяга простий зарплати не отримував із грудня місяця, ти не маєш права як керівник отримувати зарплатню!» – категоричний Олег Ляшко.

Як на Волині зустрічали лідера Радикальної партії і якою є реальна підтримка цього політика в нашому регіоні – дивіться в сюжеті «Т1.ua – Твій Портал».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Політика
В тему