Відео

«Урод»: на Рівненщині батько спустив зі сходів шестирічну дочку (відео)

«Урод»: на Рівненщині батько спустив зі сходів шестирічну дочку (відео)

В райцентрі у Рівненській області після резонансу в соцмережах  розслідують акт насильства над дитиною.

Поліція розслідує факт насилля чоловіка над 6-річною дівчинкою. Інцидент стався у Вараші, де батько, вивівши свою доньку з торгового центру, грубо скинув дівчинку зі сходів. Шокуюча новина набула розголосу завдяки відео, яке опублікували в соцмережах, повідомляє агенція новин «Рівне Інформаційне».

Взятись за чоловіка полісмени вирішили тоді, коли натрапили на відео в соціальних мережах. На кадрах видно, що батько вивів свою 6-річну доньку з торгового центру та грубо штовхнув її зі сходів. Дитина впала, а її татусь тим часом повернувся до приміщення. Видно, що дівчинка хотіла зайти всередину, проте так і не наважилась.

Відомо, що в цій родині проживає ще троє дітей. Раніше в поле зору правоохоронців чи соціальних служб сім’я не потрапляла. Проте після інциденту поліція проінформувала про це відповідні служби, які контролюватимуть подальшу ситуацію в родині.

Мама дівчинки про подію дізналась із соцмереж, де відео набуло резонансного розголосу. Сама ж донька розповісти про інцидент матері не наважилась. Адже на той час жінка перебувала в лікарні на стаціонарному лікуванні, а дітьми займався батько.

Свої дії полісменам чоловік коментувати відмовився. На нього вже склали протокол і справу готують до передачі в суд. Дівчинку направлять на медичну експертизу, за результатами якої і прийматимуть подальше рішення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему