Відео

На Волині горіла трава – вогонь перекинувся на будівлі (відео)

На Волині горіла трава – вогонь перекинувся на будівлі (відео)

На Волині продовжують палити суху траву, трапляються загорання і через необережність.

25 березня через необережне поводження з вогнем під час спалювання сухої трави у Маневицькому та Турійському районах трапилося перекидання полум'я на розташовані поруч будівлі, – повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

Зокрема, о 14:14 надійшло повідомлення про загорання двох господарських споруд у селі Северинівка Маневицького району.  0 14:28 до місця події прибули працівники 13 Державної пожежно-рятувальної частини селища Маневичі. З’ясувалося, що вогонь із підпаленої на присадибній ділянці сухої рослинності перекинувся на розташовані поруч два погреби й сягнув шиферного покриття. О 15:10 рятувальники ліквідували горіння. Унаслідок пожежі знищено покрівлю на обох будівлях, пошкоджено сільськогосподарську продукцію, що там зберігалася. За попередніми даними, лихо трапилося через необережне поводження з вогнем власниці.

О 15:53 до служби «101» надійшло ще одне повідомлення про загорання, що перекинулося із сухої трави на будівлю та повністю її охопило на хуторі Олександрівка Турійського району. До місця виклику о 16:03 прибули працівники 17 Державної пожежно-рятувальної частини селища Турійськ та працівники місцевої пожежної охорони села Озеряни. О 16:48 пожежа ліквідована. За попередніми даними, пожежу спричинило необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Минулої доби працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області ліквідували 12 загорянь посуші, що трапилися на відкритих територіях у Ківерцівському, Ковельському, Турійському, Любомському, Локачинському та Луцькому районах.

Зокрема о 12:00 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на площі 0,3 га, що сягнула дерев’яного паркану однієї з дачних ділянок у садівничому масиві «Урожай» Ковельського району. Пожежу ліквідували працівники 4 Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля. Імовірно, вогонь спалахнув через необережне поводження з вогнем власниці дачної ділянки. О 19:52 рятувальники 4 ДПРЧ були також направлені на гасіння сухої трави поблизу села Колодяжне Ковельського району, що горіла на площі 4 га. А працівники 19 Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля о 19:55 розпочали гасіння сухої трави та чагарників на вулиці Ярослава Мудрого у Ковелі. Загорання ліквідовані.

Цього ж дня співробітники ДСНС та працівники місцевої пожежної охорони ліквідували загорання сухої трави та самосіву поблизу села Гаруша Турійського району, пожежу очерету між селами Великий Окорськ та Юнівка Локачинського району, а також приборкали пожежі сухої трави у селах  Чорноплеси, Скиби та Римачі Любомського району, поблизу села Конопелька Ківерцівського району. У Луцькому районі співробітники 1 та 2 Державних пожежно-рятувальних частин міста Луцька ліквідували загорання посуші біля сіл Піддубці, Рованці та Зміїнець.

Читайте також:

На Волині під час пожеж загинуло троє людей

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП
В тему