Відео

«Володя, ти знущаєшся? Де зарплати?»: Ляшко побився з Гройсманом у ВР (відео)

«Володя, ти знущаєшся? Де зарплати?»: Ляшко побився з Гройсманом у ВР (відео)

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко влаштував скандал в стінах Верховної Ради України.

Так, заручившись підтримкою своїх прихильників, Ляшко зірвав годину питань до уряду у ВР – пише Діалог.UA.

Відомо, що спікеру Ради Андрію Парубію довелося оголосити перерву.

Лідер «Радикальної партії» задав прем'єр-міністрові Володимиру Гройсману питання, пов'язане з невиплатою заробітних плат співробітникам Одеського державного медичного університету і робочим, які займаються ремонтом дороги в Покровському (Дніпропетровська область).

«Володя, ти знущаєшся над людьми. Дорожники та співробітники Одеського медуніверситету  не отримують зарплату чотири місяці. Я вимагаю від прем'єр-міністра дати доручення для виплати зарплат, але він не хоче цього робити», - заявив Ляшко.

 Відомо, депутат зажадав припинити виплати чиновникам Міністерства охорони здоров'я України та облавтодору до того моменту, поки борги по заробітній платі не виплатять в повному розмірі.

У відповідь на це Гройсман відповів, що Кабмін вже ініціював службову перевірку ситуації з невиплатою зарплат в освітньому закладі – повідомляє Антикор.  

Він пояснив, що рахунки заблоковані в судах і тому не дає можливості підписати контракти.

«Друге - Ви сказали про заборгованість в « Укравтодорі». Я б порадив вам більш детально розбиратися, коли Ви піднімаєте якісь питання. Ремонти зупинилися, робочі стоять і не отримують заробітну плату. Хочу вам сказати, що у нас як у держави немає будь-яких заборгованостей з капітального ремонту доріг. Треба з'ясувати причини, чому їх роботодавці їм не виплатили заробітної плати», – заявив Гройсман.

Після цього Ляшко разом з членами фракції підійшли до парламентської трибуни і влаштували бійку.

Спікер парламенту Андрій Парубій на момент інциденту вимкнув мікрофони в ложі, тож  про що саме сперечалися Ляшко і Гройсман невідомо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ
В тему