Відео

Монатик про Сороковий квартал Луцька: «Завжди пишався, що я сороковський» (відео)

Монатик про Сороковий квартал Луцька: «Завжди пишався, що я сороковський» (відео)

Схоже, «український Тімберлейк» родом із Луцька ностальгує за рідним кварталом.

За рідним Луцьком український співак Діма Монатік поностальгував у інтерв’ю для ютуб-передачі «Слава+».  На запитання ведучого Слави Дьоміна, чи брав колись участь у вуличних бійках, Дмитро відповів ствердно. І пустився у спогади про часи, коли в обласному центрі Волині ще відбувалися сутички «район на район». 

«Я родом із міста Луцька, Сороковий квартал. Він завжди вважався серйозним районом (Далі ведучий проводить аналогію між Сороковим у Луцьку і Троєщиною в столиці, та Монатік заперечує схожість. – Ред.). Його не можна ні з чим порівняти, він абсолютно ексклюзивний. Це Сороковий квартал. Більше того, я хочу сказати, що я як сороковський завжди пишався, що я із Сорокового», – зізнався у любові рідному кварталу Діма.

«У нас були 33-й, 40-й, вокзал... Прийшов момент, коли всі злилися і почали комунікувати якось між собою, розмовляти. Адже були такі періоди, коли не можна було привести дівчину з чужого кварталу. Зате на 40-му існували правила: якщо ти був із дівчиною, тебе не чіпали. Уже коли сам вертався додому, то... На Сороковому дуже багато разів бився», – пригадав юність Монатик. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали