Відео

Луцькі ветерани АТО отримали власну «швидку» (відео)

Луцькі ветерани АТО отримали власну «швидку» (відео)

Спеціально обладнаний автомобіль, який рятуватиме волинських атовців,презентували у Центрі реабілітації бійців, що повернулися зі Сходу.

Як вдалося роздобути дорогий спецавтомобіль і наскільки така «військова швидка» потрібна ветеранам АТО, йшлося у сюжеті «Сфери.ТВ». 

Автомобіль, який у будь-який момент може виїхати на порятунок, відтепер постійно працюватиме на базі Луцького реабілітаційного центру для бійців, які повернулись зі Сходу. Задумка придбати машину була давно, – каже учасник АТО Юрій Дмитрук. Однак, як завше, на все бракує грошей. Благодійним рятівником став товариш з Польщі.

Поляк Маріуш Гаданчук каже, що вже багато років закоханий в Україну. Серце стискається, розповідає чоловік, коли у сусідів триває війна. Пан Маіруш займається машинами, а тому, аби зарадити хоч чимось, вирішив одну з них подарувати центру реабілітації.

Чи не найбільше за усіх на цей автомобіль чекала психологиня реабілітаційного центру Олена Звєрєва. Адже саме вона щодня бачить на власні очі та психологічно рятує бійців, яким надзвичайно важко адаптуватися на мирній території.

Окрім благодійної допомоги, власне, самого автомобіля, потрібно було провести деякі ремонтні роботи та переоформити усі документи на український лад. Як інформують журналісти «Сфери.ТВ», ці витрати на себе взяв очільник Волинської ОДА.  Хоча сам Олександр Савченко відмовився розповідати подробиці того, скільки виклав з власної кишені.

Отож, група швидкого реагування, котра, власне, складається з учасників АТО та психолога, відтепер матиме транспорт, аби вчасно зреагувати та, можливо, врятувати життя побратимам, яким психологічно важко.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали