Відео

Опитування: за якими критеріями лучани обиратимуть президента (відео)

Опитування: за якими критеріями лучани обиратимуть президента (відео)

31 березня відбудеться найбільш значима подія за останніх п’ять років в Україні – вибори президента. Ми маємо обрати людину, найбільш гідну посісти найвищий пост країни, із довжелезного списку в 39 претендентів. Серед них ми бачимо як досвідчених політиків, так і абсолютно нові обличчя. Як зробити свій вибір, від якого залежатиме доля держави?

За даними Центру Разумкова, понад третина українців обиратиме майбутнього гаранта, спираючись на передвиборчі обіцянки політиків, які беруть участь у президентській гонці.

Щоби допомогти потенційному виборцеві зорієнтуватися в такому «розмаїтті» кандидатів та їхніх передвиборчих програм, громадська організація Centreua розробила онлайн-інструмент порівняння програм топ-10 кандидатів у президенти. За його допомогою можна у простий спосіб ознайомитися з позицією політиків із ключових питань – щодо Донбасу, Криму, міжнародних відносин тощо.

Отже, посилання на ресурси, які допоможуть визначитися зі своїм кандидатом:

  1. Іструмент «Вибори-2019. За кого голосувати».
  2. Інструмент «Політична пам’ять» (можна «поритися» в політичному минулому кандидатів. – Ред.).

За якими критеріями обиратимуть нового (чи старого) главу держави лучани та чи зазирають жителі нашого міста у передвиборчі програми своїх політичних фаворитів? Про це – у сюжеті «Т1 – Твій портал».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Політика, суспільство
В тему

Останні матеріали