Відео

Два роки зловмисник переслідує Злату Огневич: відверте зізнання співачки (відео)

Два роки зловмисник переслідує Злату Огневич: відверте зізнання співачки (відео)

Вперше після нападу, який стався 1 березня 2019, українська співачка  Злата Огневич відверто розповіла про зловмисника.

У програмі «Світське життя» співачка зізналася, що вже давно знає нападника, адже він уже понад 2 роки переслідує її та всю її родину.

«Він переслідує мене і мою родину вже більше двох років... Цього разу він прослідкував за мною до самого під’їзду. Я вийшла посеред ночі з авто, і переді мною постала страшна пика…

Цей чоловік вхопив мене за руку, я почала вириватися, кликати на допомогу, і мій водій побачив це, вискочив з авто і вхопив його. Після цього ми викликали охорону», – зізналась Злата Огневич.

Співачка заявила, що нападник – «не адекватна і агресивна людина, яка неодноразово була затримана за невеликі злочини». За словами Злати Огневич, чоловік працює у службі таксі, тому чимало людей щодня наражають себе на небезпеку, сідаючи в його авто.

«Він ще й в службі таксі працює! Під всілякими наркотичними речовинами він возить людей! Наступного разу в нього може бути ніж, пістолет чи якась кислота… Це страшно!» – розповіла вона.

Злата Огневич після спілкування з нападником зрозуміла, що він має психічні розлади, адже чоловік переконаний, що вона – його дружина. Водночас співачка у цьому випадку зовсім не захищена на законодавчому рівні.

«Він хоче поспілкуватися, і наголошує на тому, що він – мій чоловік. Такі в нього фантазії!.. Мені юрист пояснив так: допоки він не скоїть на мене замах, то до цього часу немає в нашій країні закону, який би мене захистив. Так, його можуть обмежити в тому, щоб він не підходив до мене на відстані кількох метрів, але в нас немає такого, як в Америці: якщо там людина напала, то вона може сісти за ґрати, грубо кажучи, наступного дня», – додала Злата Огневич.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Night ???? . #златаогневич #україна #ukraine #zlataognevich #kyiv #singer #music #art #eveningmood #beauty #грані

Допис, поширений ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Про зухвалий напад Злата Огневич повідомила у мережі 1 березня. Співачка зізналась, що не очікувала появу незнайомця біля її будинку, адже ніхто з прихильників не знає місця її проживання. Перед інцидентом чоловік надсилав Златі погрози та вимагав зустрітись із ним. Сам напад був відзнятий камерами спостереження, а співачка опублікувала його фрагменти у мережі. Після таких переслідувань Злата Огневич найняла охоронців, які супроводжують її на всіх подіях.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему