Відео

«Дике поле»: таджик обезголовив сестру-школярку за «зв’язок із чоловіком» (відео)

«Дике поле»: таджик обезголовив сестру-школярку за «зв’язок із чоловіком» (відео)

Страшна трагедія розігралася в Таджикистані, де 23-річний житель міста Істаравшан Толіб Ашуркулов отримав 18 років суворого режиму за вбивство неповнолітньої сестри, учениці 11-го класу.

Про це повідомляють «Факти», посилаючись на таджикське ТБ.

Чоловіка визнали винним за статтею «Вбивство неповнолітнього або особи, яка перебуває в безпорадному стані».

Відомо, що дівчина на ім’я Орзугул, що вчилася в місцевій середній школі № 42, пішла з дому 27 жовтня 2018 року і не повернулася. Пошуки зниклої не дали результатів.

Через півтора місяця виявили тіло. Проведене розслідування показало, що дівчинка все-таки повернулася того вечора додому, де її зустрів старший брат, який звинуватив її в тому, що та «зганьбила родину». Після цього школярка побігла в хлів і пригрозила накласти на себе руки, проте її задушив рідний брат синтетичним мішком з-під цибулі, а потім відрізав їй голову сінорізкою.

«Громадянин Ашуркулов Толібджон Баходурович, 1995 р. н., житель села Ободдара джамоата Зархалол міста Істаравшан, узбек, холостяк, безробітний, через появу недостовірної інформації про зв’язки її неповнолітньої сестри Ашуркулової Орзугул, 21.08.2001 р. н., із чужими чоловіками , вважав себе зганьбленим і 28.11.2018, приблизно о 18:30, коли Орзугул повернулася додому, відвів її в корівник і задушив з використанням сітчастого мішка», – наголошується в повідомленні правоохоронних органів.

Через годину чоловік повернувся на місце злочину, поставив тіло дівчини під сінорізку і відрізав її голову.

Приховати сліди злочину 23-річному вбивці допоміг 50-річний батько Баходур Ашуркулов. Разом із сином він вивіз труп у багажнику машини, а потім заховав на околиці сільської громади Зархалол у старому безводному каналі.

11 грудня минулого року обезголовлене тіло виявив сусід Ашуркулових. Він розповів про страшну знахідку правоохоронцям, а 17 грудня 2018 року за підозрою у вбивстві був затриманий брат загиблої.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему